L´AUTOESCOLA DE LES COMARQUES GIRONINES

|
ACCÉS ALUMNES Matricula´t ara!Online és més fàcil
MENÚ
     
FAQ'S
Preguntes Freqüents
Perquè tenim un mètode infal·lible. Si vens a totes les classes i realitzes els tests des de la nostra plataforma (mínim 150 tests i una mitjana inferior a 2 errades), estem convençuts del teu aprovat.
Sí, sense cap problema. Qualsevol reforç que necessitis serà positiu per a la teva formació.
Per suposat: tot i que moltes autoescoles no ho ofereixen, no només és possible sinó que et pot ajudar a consolidar el que aprens a les classes de teoria, ja que el professor de pràctiques també pot resoldre tots els teus dubtes. De totes formes, és molt important que no abandonis el mètode teòric per aquest motiu. Si no et veus capaç de fer les dues coses alhora és molt millor que et centris en l’examen teòric.
No. El nostre equip de professors sempre t’ajudarà a prendre la decisió més encertada perquè no inverteixis més temps ni més diners del que realment necessites. Això sí, arriscar no és una bona idea perquè al final acabaràs pagant més i perdent més temps del necessari. A més, volem que siguis un bon conductor, responsable, ben preparat i prudent.
Segons la Federació d’Autoescoles, és d’unes 25 classes. A FPC no t’obliguem a realitzar un nombre mínim de classes pràctiques, tot i que el nostre consell és que et programis sobre la mitjana ja que si et sobren sempre les podràs anul·lar i et retornem l’import que has abonat.
 
És molt fàcil. Pots fer-ho trucant per telèfon o venint a l’autoescola. Sempre que les anul·lis amb 12h d’antelació, t’abonarem l’import íntegre de la classe. Això sí, si no les anul·les no podem retornar-te l’import perquè el professor t’estaria esperant.
És tan senzill com que reservis les teves classes amb un altre professor i, en el cas que tinguis classes reservades, les anul·les.
 
Quan un alumne acumula dos suspensos entre teoria i pràctica, ha de renovar el seu expedient. Això implica tornar a realitzar la tramitació, abonar les taxes de Trànsit i el corresponent examen. Val la pena que comparis el preu amb el d’altres autoescoles, ja que de vegades hi ha diferències molt importants que és millor conèixer abans de decidir-se.
Consisteix a preparar-te un nou expedient per entregar-lo a Trànsit en les condicions que exigeix el reglament. No té cap secret però s’ha de ser molt precís perquè tot estigui correcte i ens cuidem de tot el procés.
 
No, en els carnets de cotxe i de moto, a FPC no cobrem matrícula. Oferim uns packs en el que el cost de la matrícula és 0€ 
No, a FPC et rebem contents, però si per algun motiu decideixes canviar-te a una altra autoescola, només has de venir a recollir el teu expedient i te l’entregarem en menys de 24 hores. A més, si ens expliques els motius del canvi, ens ajudaràs a millorar, cosa que agraïm molt.