L´AUTOESCOLA DE LES COMARQUES GIRONINES

|
ACCÉS ALUMNES Matricula´t ara!Online és més fàcil
MENÚ
     
FAQ'S COVID-19
Preguntes freqüents relatives al COVID-19
Atesa la resolució del Procicat del 30 d'octubre, l'Autoescola FPC, com a centre educatiu, manté la seva activitat habitual donada l'excepció a les restriccions de mobilitat. Els alumnes que es desplacin des de fora del municipi poden seguir-ho fent donat que l'activitat a realitzar és permesa.
Atesa la resolució del Procicat del 30 d'octubre, l'Autoescola FPC, com a centre educatiu, manté la seva activitat regular i consisteix una excepció a les restriccions de mobilitat. Els alumnes que es desplacin des de fora del municipi poden seguir fent-ho donat que l'activitat a realitzar és permesa per llei.
Les classes teòriques mantenen la seva activitat habitual. Haurem de pendre les mesures de segurtat obligatories. Caldrà portar mascareta, guardar la distancia necessaria entre estudiants i amb l'aforament limitat.
Pots seguir fent les classes pràctiques respectant les mesures de seguretat obligatories. Caldrà portar mascareta obligatoriament per poder-les fer, i dintre el cotxe nomes podran anar-hi el professor i tu.
De moment la Prefectura de Transit segueix realitzant exàmens, però amb un número limitat d'examinadors.
La validesa del examen teòric és de 2 anys. No obstant, donada la situació tan excepcional en la que ens trobem, tot apunta que s'allargarà el plaç si la caducitat cau dins l'estat d'alarma.
L'autoescola ja ha obert el centre CAP, per respondre qualsevol informació o dubte que tinguis.
Si, el curs seguirà endavant en el mateix punt on es va deixar i de forma presencial. En breu et trucarem, per informar-te del nou calendari i horari.
No tenim instruccions concretes per part de Transports, però tot apunta que els cursos continuaran amb noves dates i nous horaris, que et traslladarem tant punt tinguem autorització per la tornar a l'activitat.
Estaven previstes dues convocatòries d'examen CAP, una al Maig i una altra al Juliol. Transports de la Genertalitat ha suspes aquests exàmens. Si et caducava el curs en aquestes convocatòries, tot apunta a que s'allargarà la validesa per poder examinar-te en les properes dates que proposi l'administració.
No tenim encara intruccions concretes per part de la Prefectura de Transit, però tot apunta a que els cursos es rempendran amb nou calendari. Tant punt disposem de l'autorització per tornar a l'activitat i la informació oficial contactarem amb tu.