L´AUTOESCOLA DE LES COMARQUES GIRONINES

|
ACCÉS ALUMNES Matricula´t ara!Online és més fàcil
MENÚ
     
FAQ'S COVID-19
Preguntes freqüents relatives al COVID-19
Les autoescoles hem de romandre tancades mentre duri l'estat d'alarma. La tornada a l'activitat, en principi és en la Fase 2. Estem treballant per tenir els centres totalment preparats per poder seguir endavant amb les classes oferint la máxima seguretar i higiene als nostres alumnes.
La validesa del examen teòric és de 2 anys. No obstant, donada la situació tan excepcional en la que ens trobem, tot apunta que s'allargarà el plaç si la caducitat cau dins l'estat d'alarma.
Transports de la Generalitat és qui ha suspes l'activitat dels centres i també ha cancel.lat els exàmens. Tant punt ens donin les intruccions per rempendre les clases contactarem amb tu per informar-te.
No tenim encara intruccions concretes per part de Transports de la Generalitat, però tot apunta a que els cursos continuaran amb noves dates i horaris similars. Tant punt tinguem la informació oficial, contactarem amb tu per informar-te.
No tenim instruccions concretes per part de Transports, però tot apunta que els cursos continuaran amb noves dates i nous horaris, que et traslladarem tant punt tinguem autorització per la tornar a l'activitat.
Estaven previstes dues convocatòries d'examen CAP, una al Maig i una altra al Juliol. Transports de la Genertalitat ha suspes aquests exàmens. Si et caducava el curs en aquestes convocatòries, tot apunta a que s'allargarà la validesa per poder examinar-te en les properes dates que proposi l'administració.
No tenim encara intruccions concretes per part de la Prefectura de Transit, però tot apunta a que els cursos es rempendran amb nou calendari. Tant punt disposem de l'autorització per tornar a l'activitat i la informació oficial contactarem amb tu.