L´AUTOESCOLA DE LES COMARQUES GIRONINES

|
ACCÉS ALUMNES Matricula´t ara!Online és més fàcil
MENÚ
     
El camí més fàcil i ràpid,
per treure't el carnet de moto
FPC GO MOTO és la nova fórmula d’FPC que et permet treure’t el carnet de moto d’una forma més ràpida i fàcil. A FPC garantim el teu aprenentatge a un preu low cost, els nostres alumnes queden altament satisfets, som ètics i honestos, oferim un suport presencial i online permanent i t’avalem amb l’experiència, la dedicació i la qualificació del nostre personal. Vols més raons per seguir el nostre mètode?
AM Carnet
EL PERMÍS DELS MÉS JOVES El permís AM de conducció és el que permet conduir ciclomotors de dos o tres rodes i quadricicles lleugers. A partir dels 15 anys ja el pots obtenir.


A1
EL PERMIS DELS PRIMERS MOTORISTES El permís A1 de conducció és el que permet conduir motocicletes lleugeres amb o sense sidecar i amb una cilindrada màxima de 125 centímetres cúbics i una potència màxima d’11 kw (quilowatts). També hi entren els tricicles de motor amb una potencia màxima de 15kw i tots els vehicles que autoritza a conduir el permís AM. S’han de tenir 16 anys com a mínim per a obtenir-lo!


A2
MOTOCICLETES I TRICICLES DE MOTOR DE POTÈNCIA MITJA El permís A2 de conducció és el que permet conduir motocicletes amb una potència màxima de 35kw i no derivades d'un vehicle amb més del doble de la seva potència. També permet portar tricicles de motor amb una potència màxima de 15kw i tots els vehicles que autoritzen a conduir els permisos AM i A1. S’han de tenir 18 anys per a obtenir-lo!


A
EL PERMÍS DELS "MOTEROS" El permís A de conducció és el que permet conduir tot tipus de motocicletes i tricicles de motor (no quadricicles). S’han de tenir 20 anys per a obtenir-lo i fins als 21 anys no es poden conduir tricicles d'una potència màxima superior als 15kw. També cal que sàpigues que per obtenir-lo s’ha de tenir el permís A2 amb dos anys d’antiguitat.

Vine a FPC i apunta't al nostre curs de 9h, sense necessitat de realitzar cap examen extern ni acudir a les oficines de Trànsit.


LOW COST
TU HO FAS, NOSALTRES HO SUPERVISEM És l’opció de fer l’examen teòric sense passar per l’autoescola. T’orientem i et facilitem els tràmits per a la consecució del permís i et proporcionem material i recursos per al teu aprenentatge, sempre garantint-te transparència i honestedat en tot el procés. Com veus, som al teu costat per donar-te tot el suport i els consells que necessitis.


Més informació