L´AUTOESCOLA DE LES COMARQUES GIRONINES

|
ACCÉS ALUMNES Matricula´t ara!Online és més fàcil
MENÚ
     
El camí més ràpid i fàcil,
per treure’t el carnet
FPC GO és la nova fórmula d’FPC que et permetrà treure’t el carnet d’una forma més ràpida i fàcil. Amb FPC GO garantim un aprenentatge a un preu low cost, on el nostre suport, ja sigui presencial o online, és permanent.
 
Amb FPC GO hem aconseguit un alt nivell de satisfacció dels nostres alumnes gràcies a la dedicació, la qualificació i el tracte dels nostres treballadors.
B Carnet
EL PERMÍS QUE TOTS CONEIXEM El permís B de conducció és el més comú. S’han de tenir 18 anys per a obtenir-lo i permet conduir ciclomotors i automòbils, sempre que la seva massa màxima autoritzada (MMA) no excedeixi els 3.500kg. Els automòbils podran arrossegar remolcs lleugers amb una MMA de 750kg. A més, a partir dels 3 anys d'antiguitat es podran conduir els vehicles autoritzats en el permís A1.
B Auto
Cotxes automàtics.

Els cotxes automàtics ja son una realitat, estàn dissenyats per a fer més còmode la conducció i suposen un pas endavant en quant a enginyeria. T'apuntes a la revolució de l'automàtic?


B On line
TU HO FAS, NOSALTRES HO SUPERVISEM És l’opció de fer l’examen teòric sense passar per l’autoescola. T’orientem i et facilitem els tràmits per a la consecució del permís i et proporcionem material i recursos per al teu aprenentatge, sempre garantint-te transparència i honestedat en tot el procés. Com veus, som al teu costat per donar-te tot el suport i els consells que necessitis.
B Curs GO!
FPC GO - CURSOS INTENSIUS LOW COST FPC GO és la nova fórmula d’FPC que et permetrà treure’t el carnet d’una forma més ràpida i fàcil. Amb FPC GO garantim un aprenentatge en dues setmanes, a un preu reduit.
B96 Carnet
L'AUTORITZACIÓ PELS PETITS REMOLCS És una autorització que amplia el permís B per a conduir conjunts de vehicles on el remolc sigui pesat (+750 kg de MMA) i que la suma del conjunt de vehicles (MMA automòbil + MMA remolc) superi els 3.500KG, però no excedeixi de 4.250Kg.
B+E Carnet
PER PORTAR UN REMOLC El permís B+E de conducció és el que permet conduir vehicles acoblats compostos per un vehicle automòbil (dels que autoritza el permís de la classe B) i un remolc amb una massa d’entre 750kg i 3.500kg. Aquest permís és per als majors de 18 anys!
Més informació